Všetky recenzie

Od Róbert Š. (Holíč, Slovensko) dňa 30 Nov 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. WB20

Sedí

Perfektne sedí na slúchadla.

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Róbert Š. (Holíč, Slovensko) dňa 30 Nov 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. EW05 Plus

Darček

Ešte som ich neskúšal, lebo som ich kupoval partnerke pod stromček.

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Jan P. (Bratislava, Slovensko) dňa 30 Nov 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. ochranné temperované sklo

Rychlost dodání

Na trhu existují předražená skla a pak skla z Aliexpressu. Předražená jsou často kvalitní, ale nikdy jsem si neospravedlnil jejich nákup. Ali zase posílá nekvalitní malé verze, které nesahají ke krajům. Hoco mi dodalo perfektní sklo a v rekordním čase. Skvělá cena i dobrý pocit z ochrany. Moc díky.

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Mária B. (Piešťany, Slovensko) dňa 24 Nov 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. EW05 Plus

Odporucam

Skvela kúpa

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Erika F. (Kopčany, Slovensko) dňa 24 Nov 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. transparentný obal na telefón

Spokojnosť

- kvalitný kryt, ktorý pri používaní nezožltol

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Michaela M. (Bratislava, Slovensko) dňa 23 Nov 2021 :
(2/5) 
Hodnotenie : hoco. BS40

Ok

Reprak je ok

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Peter S. (Bratislava, Slovensko) dňa 22 Nov 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. CA90

100% spokojnosť

spĺňa všetko čo som od produktu očakával na 100%

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Peter S. (Bratislava, Slovensko) dňa 22 Nov 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. NZ2

100% spokojnosť

K bytu prislúcha aj parkovacie miesto o výmere 24m2 nachádzajúce sa v garáži.

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Lucia S. (Banska Bystrica, Slovensko) dňa 21 Nov 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. ES29

Super

Sluchatka topka. Dorucenie tipka. Som velmi spokojna

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Maroš Š. (Slovensky Grob, Slovensko) dňa 09 Nov 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. W28

Vyborne sluchadla

Skvela vydrz bateria aj zvuk. Lepsie sluchadla v rovnakej cene nenajdete.

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Aneta P. (Višňové, Slovensko) dňa 02 Nov 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. ES56

Spokojnosť

Spokojnosť so slúchadlami

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Kristína Č. (Trencin , Slovensko) dňa 26 Oct 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. EW01 Plus

EW01Plus

Super dúchadlá za dobrú cenu

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Martina K. dňa 22 Oct 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. EW01 Plus

EW01

Pohodlné, po otvorení nabíjacej krabičky ich stačí dať do uší a hneď sa pripoja. Nečakala som to, ale majú super zvuk. Jediné mínus je dotykové ovládanie na ktoré si treba zvyknúť. Za tú cenu super.

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Bianka H. (Veľké Ludince, Slovensko) dňa 26 Sep 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. ES56

Výborne slúchadlá

Dobre držia v ušiach, skvelo znejú

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Zuzana Z. (Šamorín, Slovensko) dňa 23 Sep 2021 :
(3/5) 
Hodnotenie : hoco. CA53

Držiak mobilu do auta hoco CA53

Vyzerá dobre, hlavne to magnetické upevnenie mobilu,. Akurát neviem, do kedy vydrží byť prilepený na palubnej doske auta, neviem, či ho nebude treba prilepiť napr. tavnou pištoľou.

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Miriam J. (Poruba, Slovensko) dňa 19 Sep 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. ES21

Dokonalé

Basy skvelé, zvuk lepší ako na mojich drôtových slúchadlách len pri polovičnej hlasitosti, nezavadzajú a perfektne držia. Odporúčam :)

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Ivana B. (Poproč, Slovensko) dňa 17 Sep 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. ES56

Top!!

Skvele, veľka spokojnosť.

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Alexandra N. (Nové Zámky, Slovensko) dňa 13 Sep 2021 :
(4/5) 
Hodnotenie : hoco. ES29

Hoco ES29

Tieto slúchatka som si objednala na beh. Obsluha a sparovanie velmi jednoduche, netlacia, niesu tazke vobec nezavadzaju. Akurat mi z jedneho ucha stale vypadavaju ale to je skor chyba ucha ako sluchatiek :) zvuk je neskutocne cisty len chvalit viem. Urcite odporucam vyskusat:)

 Označiť nevhodnú recenziu
Od GlobalTel A. (Bratislava, Slovensko) dňa 09 Sep 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. PH39

pekný a kvalitný držiak do kancelárie

super držiak, kvlitný, elegantný, súčasťou nie je magnet - nabíjačka, treba dokúpiť

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Jana J. (Bratislava, Slovensko) dňa 28 Aug 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. transparetný obal na telefón

Kryt

Rýchle dodanie tovar super spokojnost

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Miroslva L. (Ilava, Slovensko) dňa 23 Aug 2021 :
(5/5) 
Od Jana M. dňa 11 Aug 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. W28

w28

Dobre vyhotovenie, prijemny material, uplne lahucke a vobec netlacia. Dostacujuci a prijemny zvuk, basy tak akurat, zatial uplna spokojnost.

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Mirka S. (Nitra, Slovensko) dňa 15 Jul 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. ES29

Hoco sluchatka

Odporucam tieto kvalitne sluchatka ktore dobre drzia a prenos zvuku je fantasticky,
Su na mahnet tak vam nespadnu
Za mna top bluettoh sluchatka najlepsie ake som doteraz mala.

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Tünde B. (Šamorin, Slovensko) dňa 14 Jul 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. ES29

Maximálne spokojná

Dobrý deň so slúchadlami som zatiaľ maximálne spokojná sú pohodlne nevypadaju z uška a dobre hrajú

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Michal S. (Michal nad zitavou, Slovensko) dňa 21 Jun 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. ultratenký obal na telefón

Dakujem

Rychle dodanie,dobra kvalita za normalne peniaze.

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Viera K. (Hurbanovo, Slovensko) dňa 18 Jun 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. ES29

Som na 100 % spokojny

Som na 100% spokojny

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Alexandra G. (Solčany, Slovensko) dňa 20 May 2021 :
(5/5) 
Od Erika G. (Koniarovce, Slovensko) dňa 19 May 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. WB10

Perfektný doplnok

Veľmi praktické puzdro. Môžem len odporučiť.

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Erika G. (Koniarovce, Slovensko) dňa 19 May 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. ES39

Hrajú perfektne!

Značku Hoco poznám dlhšie a som rada že tu je. Za veľmi dobrú cenu veeeľa muziky. Es39 hrajú ako originál jablká čiže za mňa odporúčam.

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Erika Z. (Trnava, Slovensko) dňa 08 May 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. UPA13

Super

Žiadne výhrady, top vec

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Erika Z. (Trnava, Slovensko) dňa 08 May 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. U57

Praktické

Veľmi praktická vec, keď potrebujem rýchlo nabiť viac telefónov.

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Erika Z. (Trnava, Slovensko) dňa 08 May 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. ES39

Skvelé

Hrajú naozaj uzasne, za zlomok ceny originálu vyzerajú takmer identicky, veľká spokojnosť.

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Andrea T. (Bratislava, Slovensko) dňa 06 May 2021 :
(3/5) 
Hodnotenie : hoco. ES39

Super produkt

Produkt zodpovedá cene

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Kristína K. (Žilina, Slovensko) dňa 04 May 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. ES39

hodnotenie

sú skvelé!

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Silvia K. (Sliač , Slovensko) dňa 22 Apr 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. ES39

Bezdrôtové slúchadlá

Výborne

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Nina R. (Nitra, Slovensko) dňa 21 Apr 2021 :
(5/5) 
Od Pavol M. (Preselany, Slovensko) dňa 15 Apr 2021 :
(5/5) 
Od Tomáš K. dňa 14 Apr 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. ES39

hocoES39

Výdrž a rýchlosť nabíjania sú vynikajúce a jeden z hlavných dôvodov, prečo si tieto slúchadlá kúpiť. Kedykoľvek a kdekoľvek vyberiem behom pár sekúnd a rovnako rýchlo ich aj odložím.

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Dominika H. dňa 14 Apr 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. ES39

Spokojnosť

Mne ako športovkyni tieto slúchadlá veľmi vyhovujú, pretože mi nevypadnú len tak z uší ani pri prudších pohyboch, čo som ostala aj trošku prekvapená. Nemusím mať strach, že ich stratím - a to ani pri behu, športe alebo pohybe ako takom.

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Michal B. (Hviezdoslavov, Slovensko) dňa 13 Apr 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. CA53

Rýchle dodanie

Som spokojny Rychle dodanie .

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Eva S. (Bratislava , Slovensko) dňa 02 Apr 2021 :
(5/5) 
Od Nina D. (Púchov, Slovensko) dňa 26 Mar 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. BS23

Reproduktor

Super zvuk, jednoduché sparovanie cez bluetooth, budem kupovať ešte jeden sestre ako darček. Odporúčam!:)

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Peter K. (Nové Mesto Nad Váhom, Slovensko) dňa 22 Mar 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. CA51

Držiak

Kvalitný držia na mobil. U mňa som ho použil na Samsung A70 :)

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Julia D. (Kosice, Slovensko) dňa 11 Mar 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. W25

Akluj

Velka spokojnost, dizajn krasny, zvuk cisty, len odporucam ;)

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Jakub C. (Horovce, Slovensko) dňa 02 Mar 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. PH37

Stojan na notebook

Velká spokojnosť, na macbook air ako stvorený presne sedí. Vysoká kvalita

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Marián L. (Nová Bystrica, Slovensko) dňa 17 Feb 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. C69A

C69A

Super nabijacka. Podporuje takmer vsetky druhy rychleho nabijania od najvacsich vyrobcov. Nabija skutocne rychlo a kvalitne. Preveroval som aplikaciou Ampere.

 Označiť nevhodnú recenziu
Od katarína B. (Trenčín, Slovensko) dňa 13 Feb 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. ES48

Dobrá

Kvalitný zvuk,nadočakávania

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Klaudia Z. (Trenčín, Slovensko) dňa 11 Feb 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. ES48

TOP slúchadlá od HOCOSTORE

Dnes mi prišli slúchadla od HOCOSTORE a som veľmi spokojná či s kvalitou tak i so zvukom. Štýlové, elegantné a rýchle dodanie. Ďakujem veľmi moc.

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Paula K. (Valča, Slovensko) dňa 07 Feb 2021 :
(4/5) 
Hodnotenie : hoco. ES28

Super

Hrajú naozaj výborne aj basy su super akurat nevýhoda rýchle vybíjanie

 Označiť nevhodnú recenziu
Od Paula K. (Valča, Slovensko) dňa 07 Feb 2021 :
(5/5) 
Hodnotenie : hoco. BS40

Úžastný reprák

Dá sa porovnať s JBL. Aj zvuk zapínania má rovnaky

 Označiť nevhodnú recenziu